FOTO Revoltător! Drumul național DN 24 C are gropi la câteva luni după ce a fost asfaltat

dn 24 c, stiri, botosani, mitoc, manoleasa- radauti prutO situație mai puțin obișnuită, care stârnește revolta oamenilor, s-a înregistrat în județul Botoșani. Drumul național DN 24 C, care face legătura între Manoleasa și Rădăuți Prut, are gropi la câteva luni după ce a fost asfaltat.

Fostul primar al comunei Mitoc, Sorin Scutariu, a fotografiat, miercuri, asfaltul crăpat de pe fostul drum de pământ și a postat imaginile pe Facebook.

Aceste fotografii sunt facute astazi 10.10.2018 pe noul DN 24C LA iesirea din Liveni catre Mitoc. Acest drum a costat 10 milioane de lei si nu are decât două luni de când s a recepționat.Ce părere aveți dragi beneficiari ???”, a scris acesta.

Postarea sa a atras numerosase comentarii critice. Un botoșănean a scris „Bătaie de joc”, iar un altul recomandă fostului primar să ataseze fotografiile la o plângere penală pe care să o depună la Parchet.

dn 24 c, stiri, botosani, mitoc, manoleasa- radauti prutdn 24 c, stiri, botosani, mitoc, manoleasa- radauti prutdn 24 c, stiri, botosani, mitoc, manoleasa- radauti prut


3 thoughts on “FOTO Revoltător! Drumul național DN 24 C are gropi la câteva luni după ce a fost asfaltat

 1. ce credeti serviciile stiu dar cui sa trimita ?? acolo sus unde ajung informarile la partid vreau sa zic , e tot unul care are partea lui din furatul banului public!
  Pentru asta sa iesiti in strada cu masinile si sa protestati …
  Pana cand isi bat joc de noi??

 2. Domnule fost primar citesc si ma minunez despre bataia de joc a celor ce de la BUTOANE , astept si voi urmari cu interes masurile intreprinse de dumneavoastra in calitatea pe care ati avuto , pentru ca sunteti responsabil moral fata de comunitatea unde locuiti!
  Sau sunteti un las care arunca doar cu piatra si fuge??

 3. Am vazut cand au turnat eu de la tara ca ce puneau ei era parca pamant negru ,nu era ceva de calitate ….au adunat resturile de din ce au raschetat soseaua au pus oleaca de smoala au amestecat la malaxor si a iesit ceia ce vedeti !
  Bataie de joc de banul public care a fost furat si sigur nu raspunde nimeni ca doar cel care a facut lucrarea a fost la puscarie si nu ii frica ….are 80 ani nu ii face legea nimic ….
  DAR INTREB CEI CARE AU SUPRAVECHEAT SI SEMANT RECEPTIA NU AU VAZUT CALITATEA MATERIALULUI ??
  DOMNULE LAICU CE ZICI??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*