Firmele de transport renunţă la grevă! Cursele în judeţ şi în afara judeţului se reiau

priscom botosaniFirmele de transport din Botoşani au anunţat că renunţă la greva generală declanşată joi dimineaţă. Patronii societăţilor de transport au decis să reia cursele judeţene şi cele interjudeţene începând cu ora 14.00.

Deja am reluat circulaţia pe anumite trasee. Intrăm în normal după ora 14.00″, a declarat patronul Priscom, Aurel Prisacaru.

La rândul său, reprezentantul  Federaţiei Operatorilor de Transport din România (FORT) din Botoşani, Marian Apetrei, care deţine şi firma de transport Apetrans, spune că renunţarea la grevă a avut loc ca urmare a intervenţiei conducerii Comisiei de transporturi din Camera Deputaţilor.

Reprezentanţii FORT se vor întrevedea marţi cu membrii ai Parlamentului şi cu ministrul Transporturilor, pentru a discuta proiectul de ordin al ministrului Lucian Şova care prevedea că firmele care operau deja un anumit traseu nu mai au prioritate la noile licitaţii.


One thought on “Firmele de transport renunţă la grevă! Cursele în judeţ şi în afara judeţului se reiau

  1. Monopolul este doar la nivel de partid si de stat, tigarile, alcoolul dar si transportul a ajuns monopol la niste sofieri vedeti la oras cirucla doar niste sicrie ale unor smecheri din oras , jegoase scaune rupte , nespalate mirose neplacut in ele a urat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*