Angajări la Primăria Botoșani. Două posturi de consilier, scoase la concurs

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani a scos la concurs două posturi de consilier. Este vorba de un post de consilier clasa I grad debutant din cadrul Serviciului Investiții, Dezvoltare Locală. Condiţii specifice de participare la concurs: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești.

like facebook, stiri, botosaniConcursul se organizează în data de 12 noiembrie 2018– proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă. Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 11 – 30 octombrie, la sediul instituției.

Cel de-al doilea post este de Consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului Investiții, Dezvoltare Locală.

Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești; vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite cu diplomă de licență necesare exercitării funcției publice de minim 7 ani.

Concursul se organizează în data de 12 noiembrie 2018– proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă. Dosarele de înscriere la concurs se depun, de asemenea, în perioada 11 – 30 octombrie.


4 thoughts on “Angajări la Primăria Botoșani. Două posturi de consilier, scoase la concurs

  1. Dar parca Fluturele spunea ca reduce angajatii la jumatate pt ca oricum imping cate o hartie de la unul la altul, sau sunt numai vorbe pt presa si banii botosanenilor sunt foarte buni pt salariile grase a angajatilor politic din primarie.

  2. Incapabilul de fetcu isi face echipa din slugoii lui de la apa. Usor, usor isi face regatul lui la primarie, cu corneschi bogdan si compania. Fraier este Flutur ca accepta sa fie manipulat de acest smecher. Le va arata fetcu celor din primarie cum se ia spaga si cat trebuie sa produca pentru el. Cei care nu vor tine pasul, vor fi trimisi la plimbare. Traiasca, fetcu, corneschi si compania.

  3. Toti cei din afara sistemului bugetar suuuunnt foarte destepti. Cred ca cei intrati in acest sistem stau degeaba, iau bani si stau degeaba. Iaca nu este asa! Muncesti pe rupte, pentru bani putini la cate riscuri iti faci cu hartiile pe care le faci. Cunosc persoane care au intrat in sistemul bugetar, veniti din privat, care au spus ca daca stiau in ce se bagau, ce complicata este munca in acest domeniu, nu se bagau. Voi, cei din privat, nu aveti habar cat este de greu sa satisfaci contribuabilul (si eu, bugetar, sunt tot un contribuabil, nu?). Toata lumea ne acuza, ne blameaza. Dar nimeni nu vede ca noi ne supunem legilor emise de guvern si suntem si noi suprasaturati de schimbarile legislative, care ni se aplica si noua, la urma-urmei.

    1. Asa este Gigi, sunteti greu de satisfacut si din acest motiv, spaga trebuie sa fie foarte mare. Dar daca esti nemultumit, vino la privat, ca aici este “mult” mai bine. Dar, vad ca totusi iti place la bugetari, urmaresti posturi tot la buget. Sau esti unul din cei care se simt vizati in comentariile anterioare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*