5 greșeli în machiaj care te pot face să pari mai bătrână

Machiaj melkior , stiri, botosaniMachiajul ne oferă un plus de încredere și ne ajută să ne simțim mai frumoase și iubite în fiecare clipă a zilei. Un machiaj realizat corect ne pune în evidență trăsăturile feței și face să pară că pielea noastră este foarte bine hidratată. Pe de altă parte, un machiaj realizat incorect poate să ne mai adauge niște ani și să nu ne ofere nici pe departe rezultatul pe care ni l-am dori. Iată cele mai des întâlnite 5 greșeli pe care foarte multe femei le fac.

  1. Aplici prea mult anticearcan

Din dorinta de a avea un ten perfect, foarte multe femei fac greseala de a aplica prea mult anticearcan. Daca alegi o nuanta nepotrivita si aplici un strat mult prea gros, nu vei face decat sa evidentiezi ridurile, iar fata ta va parea mai batrana si obosita. Pentru a gestiona mai bine cantitatea, fie aplici corectorul cu propriile degete, fie folosesti o varianta lichida, precum este Liquid Concealer de la Melkior. Acesta anuleaza cearcanele cu un efect natural conferind luminozitate pielii, are o textura lejera si fluida ce nu incarca tenul si ofera o aplicare usoara.

  1. Folosesti prea multa mascara pe genele inferioare

Unele femei nu folosesc deloc, iar unele nu stiu cand sa se opreasca. Genele inferioare au si ele nevoie de iubire, insa trebuie sa ai grija cat de multa mascara aplici. O cantitate prea mare va atrage atentia chiar si asupra celor mai fine riduri din jurul ochilor.

  1. Alegi nuanta de ruj nepotrivita

Rujul poate sa faca minuni in orice machiaj, dar doar daca este nuanta potrivita. In sezonul rece se poarta nuantele inchise, insa daca buzele tale sunt subtiri ar trebui sa eviti acest trend si sa porti ceea ce te avantajeaza. Alege nuante deschise, care sa adauge volum si recurge la mici trucuri. De exemplu, daca folosesti rujuri mate, care sunt foarte pigmentate, vei putea sa depasesti usor conturul buzelor fara ca cineva sa isi dea seama. De asemenea, foloseste un iluminator deasupra Arcului lui Cupidon.

  1. Nu folosesti corector de ten

Machiaj melkior , stiri, botosaniCearcanele reprezinta o problema pentru foarte multe femei. Pe masura ce imbatranim, acestea devin chiar si mai proeminente. De aceea, este posibil ca folosirea anticearcanului sa nu fie cea mai buna solutie pentru tine. In schimb, foloseste un corector de ten. Aplica-l pe zonele cu pricina si intinde-l intr-un strat cat mai subtire.

  1. Aplici mult prea multa pudra

Ai auzit vreodata expresia „machiaj caked”? Se refera la orice machiaj supraincarcat, care nu arata natural si iti imbatraneste vizual tenul. Pudra se foloseste pentru a fixa fondul de ten si a corecta la randul sau defectele tenului. Cu toate acestea, acest produs cosmetic trebuie sa fie folosit intr-o cantitate mica. Alege o pudra libera pentru a obtine un machiaj foarte natural, iar daca alegi varianta compacta, aplic-o cu ajutorul unei pensule de machiaj.

 

Machiajul trebuie sa fie aliatul tau in frumusete, nu inamicul tau. Invata cum sa obtii un look perfect si ofera-i tenului tau intreaga dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *