FOTO Revoltă a locuitorilor de pe strada Doboșani și din cartierul ANL Cișmea, care rămân des fără apă. O lucrare la rețeaua de apă, nefinalizată de doi ani

strada Dobosari , stiri, botosani, conducta apa, nova apaservLocuitorii de pe strada Doboșani și din cartierul ANL Cișmea sunt revoltați din cauza unei lucrări la rețeaua de apă care a început acum doi ani și care nu a fost finalizată încă, deși aceasta presupune o banală înlocuire de conductă.

Oamenii se plâng, pe de o parte, că rămân foarte des fără apă, iar, pe de altă parte, sunt deranjați de șanțurile de pe marginea străzii care afectează circulația în zonă și generează foarte multă mizerie.

like facebook, stiri, botosaniDe asta primăvara avem probleme cu apa la ANL Cișmea. Nici presiune la apă să facem duș nu avem. Am fost personal la director (n.r. – directorul Nova Apaserv SA) și zice ca e satul de zona asta și ca e de vină Primăria ca ei au pus conducta”, spune unul dintre locatarii din cartierul ANL.

strada Dobosari , stiri, botosani, conducta apa, nova apaservUn alt proprietar de imobil de pe strada Doboșari susține că este deranjat de apa care curge constant din conducte și de mizeria lăsată de pământul săpat și abandonat.

Săptămâna trecută s-au împlinit doi ani de când au început lucrările. Am vrut să fac, în semn de protest, un tort să aniversăm momentul. În fiercare zi se sparge conducta, curge apă prin șanț, se inundă curțile. Mai mult decât atât, strada este îngustată în zona izvorului de la Cișmea, că abia încap două mașini”, a spun acesta.

Oamenii spun că sunt ignorați atât de operatorul de apă, cât și de municipalitate. Ei au strâns semnături de la locatari și vor să facă un memoriu la Guvern, dar și la Primăria Botoșani.

strada Dobosari , stiri, botosani, conducta apa, nova apaserv


One thought on “FOTO Revoltă a locuitorilor de pe strada Doboșani și din cartierul ANL Cișmea, care rămân des fără apă. O lucrare la rețeaua de apă, nefinalizată de doi ani

  1. Prmaria asta portocalie face ce facut portocalii totdeauna …. au jefuit bugetul doar in interesul propriu cu firme numai de ai stiute cum ne fura din buzunar cu gunoiul …afacerile lui FLUTUR de la Suceava cu gastile portocalii de la botsani.. CINE VA TAIAT SALARIILE SI PENSIILE ?? LA CE SA VA ASTEPTATI DE LA PORTOCALII ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*