Traseul 1 de maxi-taxi va fi prelungit până la Lebăda

maxi- taxi microbuzul SRL BotosaniTraseul nr.1 de maxi-taxi din municipiul Botoșani va fi prelungit, solicitarea venind din partea cetățenilor. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că va fi o prelungire a traseului pentru transportul public de călători nr. 1, care are acum ultima stație pe Calea Națională, în dreptul Benzinăriei Petrom, până la Cartierul Lebăda.  Propunerea va fi înaintată deliberativului Consiliului Local.

like facebook, stiri, botosani”Această solicitare vine din partea cetățenilor care locuiesc în această zonă și ținând cont și de dezvoltarea orașului și de finalizarea proiectului cu noul cartier pentru tineri de pe Șoseaua Iașului. Acest traseu va fi atribuit operatorului existent, operator care mai are contract încă un an , dar va fi inclus în noul caiet de sarcini care va fi , de asemenea, aprobat de către Consiliul Local și atunci când se va scoate la licitație transportul public, una dintre cerințe este ca acest traseu nou să fie cu această prelungire”, a precizat Cosmin Andrei.

De asemenea, în caietul de sarcini este prins și traseul 6 Cornișa, care va fi supus în același proiect de hotărâre, având următorul itinerariu: Donici, Parcul Tineretului, Tudor Vladimirescu, Dragoș Vodă, Ion Pillat, Calea Națională, Marchian, Bulevard, Sucevei, Cornișa și retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *