Mesajul sfâșietor transmis de un botoșănean pentru politicieni, viral pe internet. „Să aveți ochii în lacrimi măcar pe jumătate din cât au avut cei doi pitici”

mesaj politicieni, stranieri, plecat la munca

Mesajul unui bărbat din Botoșani, prin care face un apel către politicieni să ofere șanse locuitorilor pentru un trai mai bun, astfel încât să nu fie nevoiți să-și încerce norocul peste hotare, a devenit viral pe internet.

Andrei Gosu a postat pe pagina sa de socializare următorul mesaj, care a avut un efect neașteptat în rândul internauților. Mulți au distribuit mesajul sfâșietor al acestuia, semn că sunt în asentimentul său.

like facebook, stiri, botosaniDragi POLITICIENI, vă doresc să trăiți zi de zi cu aceeași inimă cu care au plecat cei doi pitici astăzi spre casă, după ce și-au lăsat tatăl la autocar, când a plecat în afară la muncă. Tată, ce strângea în mână un bilet și care mai arunca din când în când câte un ochi cu durere că poate, poate, sună cineva, îi dă vreo veste și poate nu mai pleacă… Și așa l-ar rupe, dar nu… Să aveți ochii în lacrimi măcar pe jumătate din cât au avut cei doi pitici, dar nu pentru o zi, ci de astăzi înainte și până la sfârșitul vieții voastre. Să aveți sufletul tatălui care urcat în autocar și își mușca fălcile ca să nu izbucnească în lacrimi. Să aveți inima mamei care a rămas cu doi pitici și care s-a văzut forțată de un sistem bolnav să le explice copiilor că tati pleacă dar se va întoarce la Crăciun și le aduce cadouri. Toate zilele, de acum încolo, să vă fie cu un gol în suflet, pe care oricum nu îl aveți, ca a acestor copii de astăzi, când cu rucsacele în spate au plecat spre grădiniță și știu ca diseară tati nu mai este acasă pentru ceva timp… Faceți un „studiu de piață”, mergeți prin autogări, prin aeroporturi și o sa vedeți acolo durere cât nu ați văzut în toată viața voastră . Cumva, poate vă mai îndulciți și voi și oferiți șanse celor plecați să se întoarcă acasă. Acasă fiind FAMILIA!!”, a scris Andrei Gosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *