Referendum pentru redefinirea familiei: Peste 360.000 de botoșăneni, așteptați la urne

stampila-de-vot-300x187Peste 360.000 de botoșăneni sunt așteptați să își exercite votul, pe 6 și 7 octombrie,  la referendumul naţional de revizuire a Constituției.

Judeţul Botoşani a primit 400.157 de buletine de vot, reprezentând numărul alegătorilor aflaţi în listele electorale permanente raportate la sfârşitul lunii septembrie, la care se adaugă un procent de 10% pentru alegătorii din alte judeţe care vor vota pe liste suplimentare sau pentru cei care vor împlini vârsta majoratului pe 6 sau 7 octombrie.

like facebook, stiri, botosaniCele 425 de secţii de votare au primit câte cinci ştampile cu menţiunea Votat, însemnând un total de 2.125 de ştampile.
În ceea ce priveşte numărul de autocolante cu menţiunea Votat RRC,  primite de judeţul Botoşani, numărul acestora este de 374.953, însemnând numărul de alegători care deţin cărţi de identitate plus 10%.

2 thoughts on “Referendum pentru redefinirea familiei: Peste 360.000 de botoșăneni, așteptați la urne

  1. Referendumul e o perdea de fum. Nu LGBT sunt problema, ci cei de la conducerea tarii. Homosexualii nu-mi fura viitorul si sansele de a trai in tara mea, pzd-istii o fac! In plus, sunt usor confuz: biserica a tecut peste orice lege, peste constitutie si peste bunul simt atunci cand cere, la modul desantat, sa „aparam familia traditionala”… de cine sa o apar? De Pomohaci? De episcopul de Husi? De profesorul de religie care se masturba in clasa, in fata elevelor? De cei care joaca „turturul si pestera” prin manastiri? Cred ca BOR ar fi ultima care sa aiba dreptul sa vorbeasca despre LGBT, atata timp cat o mare parte a ei este, in fapt, LGBT. Oare este prea mult sa cer decenta aceastor „moralisti”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *