Președintele Pro România Botoșani, despre referendum: E o manipulare. Niciodată nu a fost aglomerație la starea civilă, în care bărbați cu bărbați, ținându-se de mână, să vină să solicite căsătoria

mihaela hunca dumitru chelariu pro romaniaPreședintele interimar al partidului Pro România a criticat inițiativa de organizare a referendumului pentru familie. Dumitru Chelariu a declarat că vede în acest referendum o manipulare și spune că nu a văzut aglomerație la starea civilă cu bărbați ținându-se de mână.

like facebook, stiri, botosaniÎn esență ortodoxismul și abordarea noastră, apropo de familie, este clară și fără echivoc în proporție covărșitoare, mai ales în zonele noastre moldovenești. Din punctul meu de vedere, nu există această o problemă, pentru că niciodată nu a fost aglomerație la noi la starea civilă, în care bărbați cu bărbați ținându-se de mână să vină să solicite căsătoria sau anumite drepturi. Nefiind aglomerație și neavând nici măcar un caz, evident că un om sănătos la cap îmi pun problemă că nu există. Am o relație apropiată cu biserica, merg și eu la biserică, poate nu așa des, și întreb și pe preot, poate el ca duhovnic află alte lucruri”, a spus Chelariu.

În schimb, deputatul Pro România, Mihaela Huncă, a declarat că este dreptul oricărui cetățean să meargă la vot și să voteze cum consideră, însă consideră că nu este normal ca un anumit partid să se facă campanie electorală folosindu-se de referendum.

Ceea ce nu-și dorește partidul Pro România e să nu realizăm campanie folosindu-ne de acest obiectv. E clar că suntem familiști, știm ce vrem dar a folosi acest obiectiv pentru a ne face vizibili sau a ne face campanie, să spunem că nu este bine”, a precizat Huncă.

One thought on “Președintele Pro România Botoșani, despre referendum: E o manipulare. Niciodată nu a fost aglomerație la starea civilă, în care bărbați cu bărbați, ținându-se de mână, să vină să solicite căsătoria

  1. Mai Chelariu, te credeam mai deștept, însă văd că ai dat cu mucii în fasole!
    Pune mâna pe Constituție și pe Codul Civil, citește articolele referitoare la căsătorie și familie și ai să descoperi neconcordanțe importante. Lasă gargara politică și vezi realitatea. In al doilea rând, ori nu știi, ori dai în gard: inițiativa este una cetățenească și administratorii României trebuie să o aplice. In al treilea rând, puneți mintea în mișcare și vezi ce s-ar putea întâmpla cu națiunea română în cazul în care se vor oficia multe căsătorii împotriva naturii umane( adică bărbat cu bărbat, femeie cu femeie)?? Din câte știu eu, un copil se naște de când e lumea dintr-un spermatozoid și un ovul. Știi tu altă posibilitate???
    Oare Ponta nu a găsit altă persoană pentru a ocupa, chiar și temporar, funcția de președinte???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *