Vremea în weekend. Prognoza meteo

frunzeSfârșit de săptămână cu vreme predominant frumoasă în județul Botoșani. Vineri se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin. Vântul se va orienta dinspre sud-est și va sufla slab până la moderat. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 17 grade, iar minimele vor coborî până spre 2 grade. Spre dimineață, local, vor fi condiții de producere a ceții. De asemenea, vor fi condiții de brumă.

like facebook, stiri, botosanimbătă: Cerul va fi mai mult senin. Îndeosebi în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții vântul va prezenta intensificări din sud-est. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 20 de grade, iar minimele vor coborî până spre 7 grade. Spre dimineață, local, vor fi condiții de producere a ceții.

Duminică: Cerul va fi mai mult senin. Îndeosebi în a doua parte a zilei, vântul va prezenta intensificări din sud-est. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 21 de grade, iar minimele vor coborî până spre 5 grade. Spre dimineață, local, vor fi condiții de producere a ceții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *