Femeie prinsă în timp ce vindea țigări de contrabandă în Piața Centrală

politisti si jandarmi in piata3O acţiune a jandarmilor pentru combaterea contrabandei în Piaţa Centrală a municipiului Botoşani s-a soldat cu ridicarea în vederea confiscării a 4000 de ţigarete.

like facebook, stiri, botosaniAcţiunea a fost executată în dimineaţa zilei de 3 octombrie, pachetele de ţigări găsite de jandarmi neavând aplicat timbrul pentru acciză prevăzut de legislaţia specifică acestui domeniu.

Oamenii legii i-au întocmit unei femei actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cantitatea de ţigări descoperită fiind predată lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu actele procedurale întocmite, în vederea continuării cercetărilor.

Conform prevederilor Codului Vamal, transportul şi vânzarea bunurilor care trebuie plasate sub un regim vamal sunt asimilate înfracţiunii de contrabandă, fiind pedepsite cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

 

2 thoughts on “Femeie prinsă în timp ce vindea țigări de contrabandă în Piața Centrală

  1. Bai carutasi,imbracati in niste costume,cu bat la centura,spray la sold ,sapcalie alba cu cozoroc mare,sa nu li se bronzeze nasul,ca au sau nu permis,(probabil au).Nu va mai faceti de c…at!Spuneti si sefului vostru,pe care il respect,sa nu se mai faca de ris,dind asemeneaMARI STIRI!Stiti despre ce este vorba.Incetati prosteala noastra cu o femeie ce a n.TIGARETE, nu n. cartuse,nu n.bacsuri,nu abonati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *