Primarul municipiului Botoșani a făcut anunțul. Când ar putea fi deschis Parcul Cornișa

cornisa, parc de agrement, santier, stiri, botosaniVești bune pentru botoșăneni. Primsrul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat, joi, că se intenționează ca parcul Cornișa să fie deschis pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Edilul a precizat că partea de recepție fizică s-a finalizat și că în prezent se întocmesc documentațiile  pentru autorizare.

like facebook, stiri, botosani” Suntem la partea de documentație și sperăm să intrăm cu procesul verbal de preluare a Cornișei cât mai repede și în Consiliul Local, ca să trecem la partea de autorizări. Soluția pentru partea de canalizare este rezolvată. Avem bazinul de deversare care până când vom introduce canalizarea în canalizarea orașului avem soluția vidanjării în bazinul colector”, a menționat Flutur.

El a spus că își dorește ca pe 1 decembrie să dea drumul la patinoar, dar și la celelalte obiective de interior, respectiv saune și piscină interioară.

Îmi doresc ca la 1 decembrie să deschidem patinoarul de la Cornișa, dacă semnăm procesul verbal de predare -primire și dacă obținem autorizările. Măcar pe 1 Decembrie să-l avem și apoi toată luna decembrie să marcăm cumva și Centenarul. Nu este exclus, pentru a onora iubitorii de patinaj să montăm și celălalt patinoar în oraș”, a precizat primarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *