FOTO Are 23 și nu și-a cunoscut niciodată părinții. O tânără din Botoșani vrea să își împlinească visul

monica tarus, stiri, botosaniAre 23 de ani, este o tânără frumoasă, dar are un vis neîmplinit. La vârsta sa nu și-a cunoscut niciodată părinții biologici. Monica Țăruș provine dintr-o familie din orașul Ștefănești.

În anul 1995 a fost adoptată de o familile canadiană. Ajunsă acum la maturitate, Monica își dorește să își cunoască părinții biologici. A apelat la Asociația „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” și speră să își împlinească visul.

like facebook, stiri, botosaniNumele meu la naștere a fost Țăruș Monica. La fel și eu îmi doresc foarte mult să îmi găsesc familia biologică.  M-am născut în localitatea Ștefănești- județul Botoșani. Părinții mei biologici pe atunci locuiau în satul Stânca, Ștefănești, Județul Botoșani și mai aveau 7 copii in afară de mine. Numele mamei era Țăruș Mariana, pe atunci în vârstă de 30 de ani și tata, Țăruș Dumitru. Sper ca anunțul meu de aici să ajungă în localitatea mea natală, unde sigur cineva îmi cunoaște familia!”, este mesajul tinerei botoșănence aflată în Canada, transmis prin intermediul asociației respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *