Costică Macaleți nu mai vrea funcții în PSD. Ce a decis să facă

doina federovici costica macaletiCostică Macaleți, președintele executiv al PSD Botoșani, a anunțat că nu va candida pentru nicio funcție în partid la alegerile din 13 octombrie. El a spus că vrea să lase loc pentru cei tineri și spune că va rămâne un simplu membru în PSD, după expirarea mandatului de președinte al Consiliului Județean.

like facebook, stiri, botosaniCred că trebuie să lăsăm tinerii să-și spună cuvântul, iar noi, cei care suntem de o anumită vârstă, să ne retragem ușor din viața politică. Rămân membru PSD. Dat fiind poziția de președinte de Consiliu Județean, prin statut sunt vicepreședinte al Biroului Executiv Județean. Trebuie să le acordăm tinerilor și șansa și oportunitatea de a-și spune cuvântul”, a spus Macaleți.

Anul trecut, Costică Macaleți a spus că va candida la șefia PSD Botoșani, unde își anunțase candidatura și actualul președinte interimar Doina Federovici, Din câte se pare, Federovici va rămâne singura candidată pe funcția de președinte al organizației PSD Botoșani.

5 thoughts on “Costică Macaleți nu mai vrea funcții în PSD. Ce a decis să facă

  1. Oricum n-ai facut nimic pentru Botosani! E timpul sa lasi alt pzd-ist mai tanar si mai lacom sa ocupe acest loc caldut, din care, la randul sau, sa nu faca nimic pentru judet…Asa merge traba in GIO…

  2. are un baiat.razvanel.tiaduci aminte,nea macalet,cand ai venit la mine cu o vaca la vazare,si vroiai un sac ci bani?si dupa aia lai trimis pe razvanel si mia dat 300 milioane amenda?lai folosit ca mana dreapta sa lovesti in patroni,in calitate de sef la garda de mediu,dar spune-mi si mie unde tia fost mintea ,cand lai pus pe razvanel sa se lege de dragnea?sau credeai ca la bucale nu se stia cine il tine in brate pe marele deputat?ghinion

  3. Păcat, deși nu a făcut nimic pentru oamenii de rând, pentru societate,ajuta cunoscuții, cu funcții ( poliție), locuri de muncă (sistemul sanitar) ,mai ales pe cei din Vlădeni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *