Pățania unui fotograf din București. A venit la Botoșani să fotografieze ghetourile, însă s-a luat la bătaie cu ”subiecții”

masini de politie, parcul tineretului, stiri, botosaniUn artist fotograf, venit din București pentru a imortaliza ghetourile din Parcul Tineretului, s-a ales cu o experiență tristă la Botoșani. Acesta a ajuns sâmbătă seară, în Parcul Tineretului, pentru a face niște fotografii în cartierul cunoscut ca ”Micul Vietnam”. Acolo, însă, s-a pus la băut cu chiriașii de la ghetouri, ulterior între ”subiecți” și fotograf iscându-se un scandal, finalizat cu lovituri și injurii.

like facebook, stiri, botosaniLa fața locului au ajuns și polițiști, care au fost nevoiți să-l încătușeze pe bucureștean care devenise recalcitrant, transportându-l la Urgențe, întrucât era lovit la cap. De acolo, cadrele medicale l-au direcționat la Psihiatrie.

După ce și-a revenit, bucureșteanul a mers la Poliție să reclame agresiunea, dar și furtul telefonului mobil și a aparatului foto, însă obiectele respective fuseseră găsite în iarbă, în momentul agresiunii, și restituite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *