Polițiștii locali, chemați să intervină la locuința unui bărbat care nu răspundea la ușă și de unde venea un miros insuportabil

politia locala botosaniUn echipaj al Poliţiei Locale Botoşani, a fost solicitat, sâmbătă seară, prin dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa, pentru a verifica locuinţa unei persoane din str. Ion Frunzetti .

like facebook, stiri, botosaniLa faţa locului vecinii declarau lipsa prezenţei vecinului de ceva timp, care nu răspundea la uşa si nici la telefon, iar în preajma locuinţei se simţea un miros greu şi insuportabil.

Uşa fiind descuiată s-a pătruns în apartament, unde în faţa uşii îngenuncheat stătea proprietarul apartamentului într-o stare avansata de slăbiciune, deshidratare, lipsit de mobilitate, iar starea sănătăţii nu-i mai putea permite sa vorbească sau să articuleze un cuvânt. Intervenţia serviciului unităţii de urgenţă Botoşani și a Poliției Locale, a făcut posibilă pătrunderea în locuință și asigurarea funcţiilor vitale, persoana fiind internată de urgenţă la spital, potrivit reprezentanților Poliției Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *