Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Auto către instructorii auto: Vă rog să încetați în a susține migrarea candidaților din alte județe în județul Botoșani!

marian ciorneaServiciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani, Marian Ciornea, revoltat de faptul că instructorii auto din Botoșani susțin migrarea candidaților din alte județe în vederea obținerii permisului auto la Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniAcesta a spus că zilnic sunt câte patru-cinci candidați din alte județe la examinare la Botoșani, ceea ce face ca timpul de așteptare a candidaților  să crească până în 60 de zile.

Vă rog să încetați în a susține migrarea candidaților din alte județe în județul Botoșani! Sunt trei –patru-cinci candidați pe zi, în fiecare zi fără excepție, din alte județe pe care noi îi examinăm la proba practică, ceea ce face ca noi să ne ducem spre 60 de zile cu timpul de așteptare, în detrimentul celor din județul Botoșani. Nu am spus că este ilegal, dar este legală doar din momentul în care s-a terminat ilegalitatea prin care se face reședința, că reședința nu se face legal. La toate rugămințile pe care le-am avut vizavi de această migrare, am o singură constatare: ea crește”, a spus Ciornea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *