Tânărul rănit în accidentul de la Hudum, supus unei de-a doua operații. Un nou VIDEO șocant cu motoclistul care a supraviețuit miraculos

stiri, botosani, stiri din botosani, accident (2)Tânărul rănit în accidentul din urmă cu o săptămână de la Hudum va fi supus, luni, unei de-a doua operații. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati l-au operat într-o primă etapă la femur, iar luni îl vor supune unei noi intervenții chirurgicale, la bazin.

Ionuț Dumitraș, în vârstă de 28 de ani, a supraviețuit miraculos în urma unui accident de motocicletă, provocat de un șofer care a efectuat o manevră la stânga fără să se asigure.

like facebook, stiri, botosaniDe altfel, membrii familiei lui Ionuț susțin că, deși vinovat, șoferul care a produs accidentul nu l-a contactat niciodată pe motociclistul rănit.

O nouă filmare cu o cameră de supraveghere de pe un imobil din zonă arată foarte clar cât de mult noroc a avut motociclistul, care a fost proiectat peste 10 metri în aer, după care a căzut pe asfalt și s-a rostogolit în canalul de beton de pe margine.

El a avut noroc că la momentul respectiv nu a venit de pe contrasens nicio mașină, pentru că l-ar fi strivit.

 

5 thoughts on “Tânărul rănit în accidentul de la Hudum, supus unei de-a doua operații. Un nou VIDEO șocant cu motoclistul care a supraviețuit miraculos

  1. Dar viteza motociclistului cam care era?
    Se cred regii șoselelor merg cu vitezanele alea ca nebunii și noi, șoferii trebuie sa avem grija sa nu iasă unul din asta de după un deal, de după o mașina sau intr-o curba unul din asta cu 120 la ora. Cum sa îl eviti când el prinde suta la ora in 3-4 secunde?
    Eu zic ca a fost și vina motociclistului. Sau doar a lui. Poate omul s-a asigurat ca nu vine nimic din fata, dar dacă nebunul vine cu 150 km/ora cum și când sa îl eviti?

  2. Sunteti chiar foarte redusi mintali daca spuneti ca e doar vina motociclistului. Cum sa gandesti asa ceva? Daca nu stii sa te asiguri sa sa acorzi prioritate mai bine stai in casa si iti arunci cheia de la masina. Ea se opreste pe contrasens, se blocheaza acolo si din cauza asta nu o mai putut evita motociclistul impactul. Poate ca avea viteza, dar a franat si a ajuns la limita legala, dar cum sa mai eviti daca unii nu stiu cum sa conduca o masina. Aveti o mentalitate foarte inchisa de spuneti ca e vina lui.

  3. La cumpararea unei motor sa se faca declaratie intra in pret ca donator de organe!
    sa sa se faca testari si sa nu dea permis daca sunt probleme la tet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *