Deputatul Costel Lupașcu o atacă pe Mihaela Huncă: O caracterizează trădarea, iar acum încearcă să pozeze în fată mare

costel lupascu alegeri municipiuDeputatul PSD Costel Lupașcu a atacat-o sâmbătă, în cadrul Conferinței municipale a PSD, pe fosta colegă de partid, Mihaela Huncă, care a trecut la Pro România. Acesta a numit-o trădătoare și a spus că umblă pe cai morți, bătând pe la alte uși.

like facebook, stiri, botosaniDin păcate, în viața de zi cu zi, dar și în viața publică avem trădare și trădători. Dacă ne uităm în dicționar, la cuvântul trădător este poza Mihaelei Huncă. Da, o caracterizează trădarea, iar acum încearcă să pozeze în fată mare. Ufff! Urât! Și încearcă să călărească cai morți bătând pe la alte uși. Un singur cuvânt: rușine!”, a spus Lupașcu.

Deputatul PSD a cerut colegilor să dea dovadă de rațiune și echilibru, pentru a găsi și adopta cele mai bune soluții.

 

El a spus totodată că orice problemă internă trebuie discutată în partid și că nu va accepta niciodată ca un coleg, indiferent cine ar fi el, să-și critice partidul în spațiul public.

4 thoughts on “Deputatul Costel Lupașcu o atacă pe Mihaela Huncă: O caracterizează trădarea, iar acum încearcă să pozeze în fată mare

  1. Mai Lupascule, păi ai criticat tu partidul în public și bine ai făcut. Acum a-i dat-o la întors. Stii care-i mesajul dat de voi prin ceea ce ați spus? Că PSD-ul este o castă închisă ermetic și nimeni nu are voie să spună absolut nimic despre ,,frământările” interne. Cum vreți voi să vă susțină lumea dacă nimeni nu știe nimic din ceea ce faceți voi când vă întâlniți. Comunicatele de presă nu ne spun nimic, sunt fade și inodore. De ce evitați confruntarea cu realitatea???
    De la 45% ați ajuns la 35% și trendul este descrescător în continuare. Si voi, cei de la Botoșani sunteți o cauză a ,,deprecierii” partidului.

  2. „Pe Hunca o caracterizeaza tradarea”…. suna ciudat, spus din gura acestei slugi… Lupascule, sluga mica, sigur nu ai sindromul Stockholm? Pe cine a tradat Hunca? Pe mafiotii analfabeti pe care tu, cu gretoasa mandrie, ii numesti pzd-isti? In plus, ar fi bine sa incerci sa scoti si ceva original din cerebelul ala neted al tau, fraza cu „la cuvantul …din dictionar era poza lui…” este de mult fumata, si sigur nu-ti apartine. Sau ati inceput sa furati si ideile altora… Asa e cand ai scoala putina si facuta la batranete…Amaratule!

  3. Marie, comunicatele pzd-istilor nu sunt inodore, din contra….put de-ti muta nasul…. cat despre 35 %, mai taie, da-le dracu’, vorba unui clasic in viata…

  4. Marie, partidul e pe tobugan din cauza dezcultilor de la pzd Botosani…super tare… baga-i in sedinta pe neispaviti! Cum adica nu stie lumea despre ce fac ei? Pe bune? Doar prostii nu stiu! In rest, cred ca stie deja o Europa intreaga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *