Actorul botoșănean căsătorit cu una dintre cele mai dorite cântărețe din România nu crede în gelozie: Cum ar fi ca ea să fie geloasă dacă eu am o scenă de sex

andreea-balan-relatie-cu-actorul-geroge-borcea-664x445Actorul George Burcea, originar din Botoșani, a vorbit într-o emisiune despre relația cu soția sa, Andreea Bălan. Acesta a dezvăluit la Extra Night Show, de la Antena 1, despre gelozie în cuplul lor. Mărturisirile actorului arată că nu se pune problema de asemenea lucru.

Partenerul de viață al solistei a mai povestit și alte lucruri care vizează mariajul. Andreea Bălan a declarat în trecut că, datorită faptului că au multe lucruri în comun, se sfătuiesc de fiecare dată când au vreo problemă, de aceea nu apar foarte des discuții între ei.

like facebook, stiri, botosaniÎntrebat despre existența geloziei în mariaj, actorul George Burcea a afirmat vehement că nu se pune problema de așa ceva. „Eu nu sunt gelos, pentru ce să fiu gelos? Cu ce mă ajută? Nu cred că trebuie să fii gelos dacă iubeşti. Cum ar fi ca ea să fie geloasă dacă eu am o scenă de sex… Trebuie să ne înţelegem”, a declarat actorul în emisiunea Extra Night Show, de la Antena 1.

De asemenea, se pare că micuța lor, Ella, i-a unit din ce în ce mai mult. „De când a apărut Ella pe lume nu mai avem nicio discuție în contradictoriu. Înainte existau, nici nu ne cunoșteam prea bine. Apoi ne-am dat seama că avem un țel comun și că nimic nu mai contează decât fericirea ei. Noi am fost un cuplu unit de copil, nu unul destrămat, cum se întâmplă în alte cazuri.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *