Complex comercial de 5.000 de metri pătrați și 250 de locuri de parcare construit la ieșirea din Botoșani spre Iași

hipermarket, stiri, botosaniUn nou complex comercial de 5.000 de metri pătrați și 250 de locuri de parcare va fi construit la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași, pe terenul societății comerciale Socar Petroleum SA.

Consiliul Local al municipiului Botoșani a aprobat, joi, documentația depusă de Socar Petroleum, prin mandatarul său, firma ieșeană Terra Property SRL, astfel încât a fost adoptat Planul Urbanistic Zonal pentru terenul de pe Bulevardul Mihai Eminescu 193.

like facebook, stiri, botosaniPractic, Socar, care este proprietarul terenului de 11.643 de metri pătrați, a întocmit documentația necesară construirii unui complex comercial, iar după obținerea autorizației de construcți va vinde terenul și autorizația către un dezvoltator în spatele căruia se află Kaufland România SA.

Potrivit documentației tehnice aprobate joi, complexul comercial construit pe Bulevardul Mihai Eminescu 193 ar urma să aibă o suprafață la sol de 5.300 mp, dar și o suprafață construită de 400 de metri pătrați de birouri la etaj. Căile de acces și cele 250 de locuri de parcare se vor întinde pe 9.243 mp.

Noul hipermarket Kaufland va avea și șapte locuri de parcare pentru persoane cu handicap și șapte pentru mama și copilul.

 

 

One thought on “Complex comercial de 5.000 de metri pătrați și 250 de locuri de parcare construit la ieșirea din Botoșani spre Iași

  1. Colonie Romania e sufocata de beneficiile comerciale …. ale conunitatii europene…. rumanii nu mai pot face comert….evreii au revenit sub alte forme..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *