Îngrijorător! Accidentele rutiere, în creștere la nivelul județului Botoșani

marian ciornea subcomisar turcu tudor dorohoiSituație îngrijorătoare prezentată de reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere Botoșani. Numărul accidentelor rutiere care au avut loc în județul Botoșani a crescut de la începutul anului și până în prezent. Subcomisarul Tudor Turcu, șefului Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, a declarat că anul acesta au fost înregistrate 382 de accidente rutiere față de 378 câte au fost în aceeași perioadă a anului trecut.

like facebook, stiri, botosaniÎn schimb, accidentele cu persoane decedate sunt în scădere cu 2, de la 17 la 15, iar numărul răniților grav scade cu 24, de la 103 la 81. Cele mai multe accidente au avut loc din cauza vitezei, iar pe locul doi au fost accidentele comise ca urmare a de abaterilor comise de bicicliști.

Din totalul de 382 accidente rutiere, un număr de 18 au fost produse de conducătorii auto care au vechime în conducere mai mică de un an.

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță corespunzătoare, în trafic, și prevenirea accidentelor rutiere, la nivelul IPJ Botoșani au fost întreprinse mai multe măsuri.

One thought on “Îngrijorător! Accidentele rutiere, în creștere la nivelul județului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *