Amplă acțiune a polițiștilor în județ. Peste 400 de mașini verificate și peste 200 persoane legitimate

razie, politia rutiera, stiri, botosaniÎn perioada 24-25 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat o acţiune pe raza întregului judeţ, pentru identificarea şi luarea măsurilor poliţieneşti faţă de persoanele voiajoare, susceptibile a comite fapte antisociale.

like facebook, stiri, botosaniCu ocazia activităţilor specifice desfăşurate poliţiştii au verificat 455 de autovehicule şi au legitimat 236 de persoane. De asemenea , au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 44.000 de lei.

Pentru a nu cădea victime ale infracţiunilor comise de infractorii voiajori, poliţiştii botoşăneni le recomandă cetăţenilor:

  • să nu dea curs unor oferte comerciale aparent avantajoase şi să nu furnizeze date cu privire la vecini sau alte persoane.
  • să nu dea curs unor oferte constând în vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu (tigăi, covoare, perdele). Acestea sunt doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa cumpărătorului, iar în momente de neatenţie sustrag chiar şi bunuri din imobil
  • nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile.

Sursa> comunicat IPJ Botoșani

 

 

One thought on “Amplă acțiune a polițiștilor în județ. Peste 400 de mașini verificate și peste 200 persoane legitimate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com