Un bărbat din Botoşani este acuzat de braconaj! A ucis un porc mistreţ cu ajutorul a patru câini de vânătoare

porc-mistret-prins, stiri, botosaniUn bărbat din Botoşani este anchetat pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, după ce a ucis un porc mistreţ cu ajutorul a patru câini de vânătoare.

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşanio au fost sesizaţi, miercuri, de un bărbat, paznic al unei societăţi din comuna Vlăsineşti cu privire la faptul că a surprins pe un teren din extravilanul satului Vlăsineşti o persoană care, cu ajutorul a patru câini, a hăituit şi ucis un porc mistreţ.

like facebook, stiri, botosaniEchipajul de poliţie ajuns la faţa locului a identificat cadavrul unui porc mistreţ, care a fost ridicat şi predat reprezentanţilor DSVSA Botoşani în vederea examinării şi stabilirii cauzelor decesului.

Totodată, a fost identificat şi autorul faptei, în persoana unui bărbat de 49 de ani, din aceeaşi localitate.

 

One thought on “Un bărbat din Botoşani este acuzat de braconaj! A ucis un porc mistreţ cu ajutorul a patru câini de vânătoare

  1. In sfirsit ati descoperit ca avem si MICI braconieri.Sa va fie rusine vizavi de ce se intimpla cu tot luciul de apa din judet…..! Urmeaza exemple concrete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *