Accident! Un tânăr a intrat cu mașina într-un indicator rutier, ulterior ricoşând într-un cap de pod, după care s-a răsurnat

accident, masina rasturnata, stiri , botosani , rachitiUn șofer de 27 de ani a provocat un accident, după care, împreună cu o tânără care se afla în mașină, a fugit de la locul faptei. Evenimentul rutier a avut loc miercuri, când tânărul din comuna Hăneşti care se deplasa în calitate de conducător auto pe drumul judeţean DJ 282, între localităţile Vlăsineşti şi Hăneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un indicator rutier, ulterior ricoşând într-un cap de pod, după care s-a răsurnat.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unei femei de 25 de ani, pasageră în autoturism.

like facebook, stiri, botosaniCei doi au părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistaţi la scurt timp la domiciliul lor.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate echipajul de poliţie a constatat faptul că numărul de înmatriculare provizoriu al vehiculului este expirat din luna aprilie 2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *