Magazinul de îmbrăcăminte KiK va funcționa la Uvertura Mall. Când va avea loc inaugurarea

uvertura mall botosaniInceputul toamnei aduce un nou brand international la Uvertura Mall. Retailerul german KiK a pregatit tuturor pasionatilor de shopping o gama variata de produse, de calitate ridicata, pentru toate varstele.

like facebook, stiri, botosaniOdată cu intrarea pe piața din România, KiK țintește extinderea pe plan local prin deschiderea de alte 10 unități până la finalul anului 2018. Compania vizează expansiunea în orașe cu populație de minimum 15.000 de locuitori, dar și în orașe mari, cum ar fi București. Următoarele deschideri anul acesta sunt planificate în Piatra Neamţ, Botoşani, Sighetu Marmaţiei și Brăila. Magazinele KiK includ o gama diversificata de produse, de la obiecte vestimentare pentru toate mărimile până la articole decorative pentru casă, accesorii, jucării și produse de papetărie. Obiectivul discounterului german este ca produsele KiK să ajungă în fiecare dulap de haine din Europa.

Inaugurarea magazinului KiK va avea loc in data de 6 octombrie 2018, ora 10:00, la etajul unu al complexului comercial Uvertura Mall. Magazinul KiK se va intinde pe o suprafata de aproximativ 900 mp si va oferi clientilor un sortiment de produse cuprinzator la preturi avantajoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com