L-a ucis cu sălbăticie pe tatăl iubitei sale. Acum, va răspunde în fața judecătorilor

crima, botosani, stiri botosani (2)Un bărbat care l-a ucis cu sălbăticie pe tatăl iubitei sale va trebui să răspundă în fața judecătorilor pentru faptele sale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus, marți, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Dumitru Pricop, în vârstă de 41 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „omor”.

Pe 6 august 2018, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau la stâna proprietatea tatălui concubinei sale, situată în extravilanul satului Dracşani, acesta l-a înjunghiat cu un cuţit în zona gâtului pe bărbatul de 74 de ani.

like facebook, stiri, botosaniDupă ce l-a ucis cu sânge rece pe bătrân, cu mai multe lovituri de cuțit, Dumitru Pricop a fugit cu fiica victimei, cu o căruță, spre casă, dar s-au întâlnit pe drum cu anchetatorii.

Ulterior, Gheorghe Apetrei a fost găsit mort chiar de nepoata sa de nouă ani, care venise să îi aducă mâncare.

Speriată, copila și-a anunțat bunica, care a mers într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Inițial, femeia a crezut că bărbatul doarme, dar când s-a apropiat de el, l-a văzut cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge. Rudele bănuiau deja cine ar fi criminalul întrucât cel care urma să îi fie ginere l-a amenințat de mai multe ori pe Apetrei că îi va lua gâtul.

Potrivit cadrelor medicale like facebook, stiri, botosaniajunse la fața locului, decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de intervenția lor, acesta pierzând foarte mult sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *