Bătaia dintre angajatele APIA Botoșani, discutată în Colegiul Prefectural. Directorul APIA: Pun acest incident pe seama stresului și a nervilor întinși la maxim

bataie femei, stiri, botosaniBătaia dintre două angajate ale Agenției de Plăți și Interventie pentru Agricultură, în atenția prefectului de Botoșani, Dan Șlincu. Acesta a cerut explicații de la directorul APIA Botoșani, Bogdan Câmpanu, dacă s-a luat vreo măsură disciplinară împotriva celor două angajate, catalogând incidentul petrecut într-o instituție publică drept unul regretabil.

like facebook, stiri, botosaniEste regretabil ce s-a întâmplat într-o instituție publică. Mă întreb ce învață copiii acestor doamne de la dumnealor”, a spus prefectul.

Câmpanu a precizat că ancheta disciplinară nu s-a derulat încă, întrucât una din angajate a intrat imediat în concediu medical. El a menționat totodată că pune această ieșire pe volumul mare de muncă din instituție.

Am transmis comisiei de disciplină acest caz neplăcut care aduce o pată neagră instuției APIA, dar APIA se delimitează total de acest eveniment. A fost sesizată Comisia de disciplină, una din cele două colege implicate în conflict se află în concediu medical, iar imediat cum se va întoarce Comisia de disciplină va fi cercetat disciplinar cazul și va propune măsurile care se impun. Pun această ieșire și pe volumul mare de muncă. La APIA, un angajat gestionează circa 800 de dosare. Pun pe seama stresului și a nervilor întinși la maxim. În APIA au fost și multe cazuri de deces”, a spus Câmpanu.

Incidentul în sedkiul APIA a avut loc luna trecută, când cele două angajate s-au agresat reciproc, una dintre ele având capul spart.

 

 

One thought on “Bătaia dintre angajatele APIA Botoșani, discutată în Colegiul Prefectural. Directorul APIA: Pun acest incident pe seama stresului și a nervilor întinși la maxim

  1. Ce guma buna ! Aveti si salariile si spagile pe masura, plus concedii si zile libere, 150 zile de sarbatori etc. pomana de la guvern o groaza….asa ca hai la munca, va rugam, lasati vrajeala cu stresul si etc. Sunt multi dusi cu capul in institutia aia, asta e realitatea, nu e vorba de volumul de munca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *