Marius Budăi: „Numai uniți putem pune în aplicare angajamentele față de botoșăneni”

marius budaiParlamentarul social democrat Marius Budăi președinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat astăzi că dincolo de diferența unor puncte de vedere, fiecare membru din PSD trebuie să se gândească în primul rând la angajamentele față de cetățeni, iar prioritatea este îndeplinirea programului de guvernare.

Toate rezultatele economice arată că România merge bine cu PSD la Guvernare. Deci trebuie să fim uniți pentru a asigura stabilitatea guvernării. Încep să se vadă roadele concrete ale guvernării: o îmbunătățire semnificativă a veniturilor populației, simplificarea legislației în domeniul investițiilor, debirocratizarea administrației publice, deblocarea programelor europene, creșterea investițiilor și altele. Am reușit și am fost votați de oameni pentru că am fost uniți și așa trebuie să rămânem și de acum înainte”, a susținut deputatul PSD.

Parlamentarul social-democrat botoșănean consideră că toate discuțiile politice din PSD din ultima perioadă trebuie depășite pentru că cetățenii care au votat PSD nu sunt interesați de confruntări politice, ci de respectarea promisiunilor făcute de acest partid în timpul campaniilor electorale din 2016.

Mai sunt încă multe proiecte pe plan local care trebuie puse în aplicare. La nivelul județului Botoșani, prin Programul Național de Dezvoltare Locală au început alocările de fonduri pentru realizarea unui număr de 254 de investiții în valoare de 847.831.950 lei. Aceste obiective înseamnă reabilitarea și construcția de noi unități de învățământ și dispensare medicale, modernizări de drumuri, aducțiuni de apă și canalizare. Urmează să înceapă lucrările la drumul Botoșani-Târgu Frumos. Nu am uitat nicio clipă de agenda locală a botoșănenilor. Atât eu, cât și colegii mei de la PSD Botoșani avem săptămânal consultări, audiențe, dezbateri cu reprezentanții ministerelor pentru a rezolva problemele care ne sunt semnalate din teritoriu”,a subliniat Marius Budăi.

Sursa: comunicat PSD

One thought on “Marius Budăi: „Numai uniți putem pune în aplicare angajamentele față de botoșăneni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *