Mai multe locuri de parcare scoase la licitație de Primărie. Vezi în ce zone sunt disponibile spațiile!

marcaje locuri parcare, stiri, botosaniConsiliul Local al municipiului Botoşani anunţă organizarea unei licitaţii publice deschise, cu strigare, pe 3 octombrie, pentru rezervarea mai multor locuri de parcare.

Este vorba de locuri de parcare amenajate recent în municipiul Botoșani: – Str. Izvoarelor nr.5-7 – 56 locuri; – Aleea Constantin Gane nr.8 sc.B – 7 locuri; – Str.Prieteniei nr.3-5 – 2 locuri; – Aleea Nucului nr.5 – 1 loc; – Str.Dimitrie Negreanu nr.1 – 1 loc; – Str.Pacea nr.55, sc.E – 1 loc; – Calea Națională nr.97 – 6 locuri. Preţul de pornire la licitaţie este de 131 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2018. Şedinţa de licitaţie se va desfăşura în sala de şedinţe de la sediul „ Casa Cărţii ”.

Pot depune cereri de înscriere la licitaţie persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani. Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2018, cu posibilitate de prelungire.

Cererile de înscriere la licitaţie pot fi depuse până în data de 2 octombrie 2018, ora 12 00 . Taxa de participare la licitaţie este de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *