FOTO Mormane de gunoaie într-o comună din Botoșani. Urban Serv, acuzată că refuză să ridice deșeurile

gunoiu, pubele, stiri , botosani, ipotestiLocuitorii dintr-o comună din Botoșani sunt nevoiți să suporte misorul puternic de gunoaie de la pubelele publice, după ce societatea comercială Urban Serv SA, cea care are contract cu primăria pentru ridicarea deșeurilor, nu a mai ridicat pubelele pline de luni.

Se întâmplă în comuna Mihai Eminescu, acolo unde toate pubele de gunoi sunt pline, iar administrația locală amenință că va sesiza toate instituțiile publice de control, inclusiv Garda de Mediu.

Reprezentanții Primăriei Mihai Eminescu susțin că sunt cu plata gunoiului la zi, însă, cu toate acestea, Urban Serv nu își îndeplinește obligațiile prevăzute în contract.

like facebook, stiri, botosaniNu întelegem nici noi care este motivația. Sutem dupa botosani si Dorohoi localitatea cu cea mai mare cantitate de gunoi colectată. Nu putem accepta ca gunoiul să miroase sub nasul cetățenilor din Mihai Eminescu, în condițiile în care cetățenii plătesc taxele și impozitele la Consiliul Local”, susține fostul primar Verginel Gireadă.

 

3 thoughts on “FOTO Mormane de gunoaie într-o comună din Botoșani. Urban Serv, acuzată că refuză să ridice deșeurile

  1. Dacă nu sunt capabili sa ridice gunoiul sa lase pe altii care vor sa muncească. E o pălărie prea mare pentru ei.Ar trebui penalizati fără drept de apel.u

  2. Deci dupa ce ati pus 3 tomberoane la fiecare 50 de locuinte va mai mirati ca sant pline ? Banda de infractori ce santeti! La puscarie va este locul jigodii ordinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *