A fost semnat contractul de finanțare în valoare de șapte milioane de euro. Ce investiții se vor face in municipiu

Primaria BotosaniContractul de finanțare pentru proiectul Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Botoşani pentru viitor”, în valoare de şapte milioane de euro, a fost semnat. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, care a spus că patru milioane euro sunt pentru investiții și restul pentru perfecționarea personalului.

like facebook, stiri, botosaniAm trecut de toate etapele, am semnat contractul de finanțare. Acum avem o etapă în care trebuie să ne pregătim fișele de proiect și proiectele pe cele două componente. Componenta care o avem noi pe partea de investiții este de patru milioane de euro și componenta pe resursă umană este de trei milioane de euro”, a declarat Cătălin Flutur.

Printre investițiile cele mai importante care vor fi derulate prin acest proiect se numără reabilitarea unor locuințe din Centrul Vechi, reabilitarea sistemului de iluminat public și amenajarea spațiilor verzi, reabilitarea unor străzi, amenajarea unui magazin social, montarea de camere video, înființarea unui centru comunitar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *