Producători agricoli din județul Botoșani, la Târgul pentru Fermieri AGRALIM

produse traditionale trufinJoi. a avut loc deschiderea „Târgului pentru Fermieri AGRALIM”, momentul fiind marcat de un spectacol memorabil de muzică populară și tradiții susținut de Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”.

like facebook, stiri, botosaniÎn acest an aniversar, Târgul AGRALIM se desfășoară la centrul expozițional Transagropolis din comuna Lețcani, județul Iași, pe o platformă de 15 ha, organizată pe mai multe zone de interes: expoziție de utilaje și tehnică agrară, expoziție de servicii în agricultură, expoziție de horticultură, expoziție de zootehnie.

Prima zi a târgului s-a deschis oficial la standul „PRODUS ÎN BOTOȘANI”, unde producătorii tradiționali din Botoșani și-au expus și promovat produsele tradiționale precum: Cașcavalul de Săveni, Usturoiul de Copălău, mierea de albine, Cozonacul Domnesc, produse cunoscute la nivel național și nu numai.

La acest eveniment a participat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani și Cristian Delibaș, directorul executiv al Direcției pentru Agricultură a Județului Botoșani.

Standul Județului Botoșani a fost vizitat de Excelența Sa, Andrei M. Grinkevich, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Belarus în România, Claudiu Sorin Mareș, secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Marian Șerbescu, prefectulul Județului Iași, Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, reprezentanți ai Consiliului Județean Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *