FOTO Doi botoșăneni răniți într-un accident pe DN2

accident cumparaturaUn accident rutier cu două victime a avut loc miercuri seară, pe DN2, pe raza localității sucevene Cumpărătura, soldat cu rănirea a doi botoșăneni.

Un bărbat de 30 de ani, din Slatina, Gheorghe S., în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca Mercedes-Benz Actros şi remorcă, pe DN 2, pe raza localităţii Cumpărătura, s-a angajat în depăşirea autoturismului marca Mercedes-Benz, iar la reintrarea pe banda iniţială nu s-a asigurat corespunzător că poate efectua această manevră în condiţii de siguranţă pentru vehiculul depăşit, motiv pentru care a acroşat cu remorca ansamblului acest vehicul.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma impactului, autoturismul marca Mercedes-Benz, condus de Loredana C., de 38 ani, din comuna Dersca, județul Botoşani, a părăsit partea carosabilă.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto  Gheorghe S. și-a continuat deplasarea, fiind identificat pe DJ 209 A, pe raza localităţii Cornu Luncii, împreună cu ansamblul de vehicule implicat în accidentul rutier.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței Loredana C. și a unui bărbat de 49 de ani, Gheorghe C., din Vîrfu Cîmpului, sat Lunca, județul Botoşani.
Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *