Performanțe ale sportivilor din Botoșani la Campionatului Balcanic de Taekwondo

CS Real Taekwondo Team, stiri, Botosani Federația Română de Taekwondo WT a organizat, în perioada 14-16 septembrie, cu succes cea de a XX a ediție a “Campionatului Balcanic de Taekwondo”, eveniment ce s-a desfășurat în cadrul Complexului Sportiv National “Sala Polivalenta” din Municipiul București.

La această competiție au luat startul nu mai puțini de 600 de sportivi și mai bine de 50 de oficiali din toate țările balcanice. Sportivi din România, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Moldova, Albania, Muntenegru precum și alte țări cu rezultate și tradiție în taekwondo wt ce s-au întrecut pentru medaliile balcanice la probele Kyorugi și Poomsae.

CS Real Taekwondo Team Botoșani a participat cu un lot format din  opt sportivi și doi oficiali. În urma unei evoluții foarte bune, cinci dintre sportivi au reușit să obțină două medalii de aur și trei medalii de bronz.

CS Real Taekwondo Team, stiri, Botosani Sportivii Andrei Vamanu și Bianca Marin au reușit pentru a doua oară, respectiv a treia oară să devină Campioni Balcanici într-un interval de 3 ani de participare la acest mare eveniment, iar medaliile de bronz și le-au însușit sportivii  Rareș Burlacu, Darius Șocarici și Paul Alexandru Nistoroaia. Chiar dacă nu au reușit să urce pe podium cei trei sportivi Buzuc Denis, Grădinaru Adina și Marin Răzvan prestația lor in cadrul acestei competiții a fost foarte bună, ei fiind eliminați în sferturile de finală.

Felicit toți sportivii care au reprezentat clubul și județul Botoșani la acest eveniment, pentru prestația și dăruirea acestora pe suprafața de concurs, dar nu în ultimul rând sincere mulțumiri părinților pentru implicarea și susținerea în toate activitățile clubului. Urmează o lună de pregătire continuă pentru toți sportivii legitimați în cadrul clubului deoarece în perioada 13-14 octombrie CS Real Taekwondo Team Botoșani sub egida Federației Române de Taekwondo WT va organiza în parteneriat cu Municipiul Botoșani și Primăria Municipiul Botoșani Cupa României  la taekwondo wt, ediția XXI,  pentru toate categoriile de vârstă  și cea de a VII a ediție a Competiției Naționale Botoșani Open la categoriile copii și juniori mici ”, sustine antrenorul Nicolae Pasniciuc.

One thought on “Performanțe ale sportivilor din Botoșani la Campionatului Balcanic de Taekwondo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com