Tragedie! Un bărbat a murit în pădure după ce un copac a căzut peste el

taiere copac in padure- mort, stiri, botosaniCaz tragic înregistrat, miercuri, în județul Botoșani. Un bărbat a murit în pădure după ce un copac a căzut peste el.

Este vorba de un bărbat de 39 de ani  care a murit în timp ce se afla, alături de colegii săi, la tăierea unor copaci pe un fond forestier care aparține Liceului Anastasie Bașotă din Pomârla.

like facebook, stiri, botosaniPădurea respectivă se întinde pe teritoriul comunei Pomarla, iar lucrările de exploatare a lemnului erau efectuate de o firmă din județul Suceava.

Victima este și ea din județul Suceava, iar la momentul respectiv se afla în zona în care a fost doborât un copac. Copacul a căzut peste el, stricvindu-i capul, iar, în ciuda îngrijirilor medicale, bărbatul nu a putut fi salvat.

2 thoughts on “Tragedie! Un bărbat a murit în pădure după ce un copac a căzut peste el

  1. Semn clar sa nu vă apropiați de padurile noastre! Faceți fond forestier la unguri și la neamtu care a luat padurile noastre! După ce am rămas cei mai săraci din tara,acum ne mai luați și lemnul……jale …….nu va rămâne așa….în curând va ieși un Ștefan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *