Accident cu victimă! Căruță lovită în plin de un autoturism

accident caruta, stiri, botosani , voronaAccident cu victimă produs într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat de 44 de ani care se deplasa în calitate de conducător auto pe drumul naţional DN 29 A, pe raza localităţii Bajura, a intrat în coliziune frontală cu un vehicul cu tracţiune animală care se deplasa pe acelaşi sens de mers.

like facebook, stiri, botosaniDin cercetări a reieşit faptul că atelajul hipo nu era echipat corespunzător pe timpul nopţii cu elemente reflectorizante sau lumină de culoare albă montată în partea laterală stângă, iar conducătorul acestuia nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului atelajului, în vârstă de 40 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto implicat în accident a fost testat alcoolcopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *