O nouă provocare pentru micii reporteri ai ziarului Buzz: Uniunea Ziariștilor Profesioniști Junior

buzz 5 ani- 7Începând de luna următoare, copiii care urmează cursurile de jurnalism în cadrul cercului de jurnalism “Micii reporteri” vor putea fi membri juniori ai Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Asociația Buzzmedia în cadrul căreia s-a înființat cercul de jurnalism ce realizează ziarul Buzz, cu apariții lunare, colaborează cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, o oportunitate pentru copiii care scriu, lună de lună, de 7 ani,  în publicația lor.

Cele mai bune articole scrise și apărute în ziarul Buzz vor fi publicate pe siteul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Romania (uzpr.ro). Acestea vor fi semnate de membrii cercului de jurnalism “Micii reporteri” sub egida publicației Buzz, ziarul copiilor și adolescenților din Botoșani și al Uniunii Ziariștilor Profesioniști Junior.

Cei mai activi dintre reporterii Buzz, cu articole publicate pe site, vor primi chiar și legitimații de membru junior al UZPR .

Colaborarea cu UZPR vine în contextul deschiderii Școlii de jurnalism Buzz începând cu data de 8 octombrie. Școala de Jurnalism Buzz se dorește a fi profesionalizarea totală a tot ceea ce înseamnă redacția Buzz. Practic, copiii și adolescenții care se înscriu în perioada aceasta pentru a urma cursurile Școlii de jurnalism Buzz, vor fi pregătiți timp de șase luni cu lectori specializați pe domenii ca jurnalism, comunicare și dicție, inițiere în arta fotografică și video, în limbi străine și relații publice și marketing, după care, cei mai buni vor intra, ca reporteri, în redacția Buzz. Desigur, cursanții Școlii de jurnalism Buzz vor efectua stagii de practică pentru a înțelege, cu adevărat, ce înseamnă munca unui jurnalist. Așadar, provocarea continuă!

Detalii despre înscrieri pentru Școala de Jurnalism Buzz pe www.telebuzz.ro și www.facebook.com/miciireporteri. Înscrierile se pot efectua și online pe www.telebuzz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *