Ponta: Mă bucur de drumul spre Suceava căruia oamenii îi zic drumul lui Ponta. Mi-a păsat de Botoșani

victor ponta daniel constantinPreședintele Pro Românis, Victor Ponta, a declarat luni, la Botoșani, ca își dorește să continue proiectele începute la Botoșani pe vremea când era la guvernare, proiecte care ulterior au fost abandonate, dând aici drept exemplu drumul Botoșani-Tg Frumos. Ponta a spus că modernizarea acestui drum este prioritate absolută pentru județ, menționând totodată că ”în Botoșani nu poți să vii și să nu vorbești de infrastructură”.

Mai mult, fostul premier a amintit și de Vama de la Racovăț pentru care, spune el, a alocat bani, dar care nici acum nu a fost deschisă.

like facebook, stiri, botosaniAm fost de multe ori la Botoșani și ca lider de partid la PSD și ca prim-ministru, în diverse campanii, cu diverse proiecte. Unele le-am reușit, mă bucur de drumul spre Suceava căruia oamenii îi zic drumul lui Ponta. Am fi vrut să îl facem și pe cel spre Iași, dar, din păcate, nu s-a făcut în ultima perioada. Trebuie să ajungem din nou la guvernare. Cunosc foarte bine județul, cunosc foarte bine oamenii, am foarte mulți și prieteni și colegi, și oameni gospodari care au făcut treabă multă și lucruri importante pentru Botoșani. Ceea ce am promis noi că facem în 2016, lucrurile bune din guvernarea 2012-2015, în loc să se continue, în loc să dezvoltăm în continuare sistemul de educație, de sănătate, infrastructură, la Botoșani nu poți să vii să nu vorbești de infrastructură și despre cum legi Botoșaniul de restul țării, de fonduri europene, dezvoltarea localităților, toate acele lucruri au fost abandonate în 2017-2018, totul s-a confiscat la București de un grup de oameni care au puterea în PSD, dar nu sunt nici PSD-iși, nici social-democrați, nu sunt nici oameni de stat, oameni politici care să facă lucruri bune. Mi-a păsat de Botoșani”, a declarat Victor Ponta.

 

 

 

 

2 thoughts on “Ponta: Mă bucur de drumul spre Suceava căruia oamenii îi zic drumul lui Ponta. Mi-a păsat de Botoșani

  1. Ponta, tu esti prost sau de faci?
    De unde dracu ai scos-o cu drumul lui Ponta? Vorbesti de proiecte abandonate! Ia spune cate proiecte ai abandonat numai pentruca erau incepute in perioada Boc-Ungureanu? Unul e aici aproape, centura Sucevii si mai sunt si altele.

    P.S. Proiectul pentru soseaua Botosani-Suceava a fost facut pe timpul lui Ungureanu, tot atunci a fost stabilita si sursa de finantare. Marele noroc a fost ca nu era inceputa si a putut Ponta sa se laude cu ea. Daca era inceputa lucrarea, sigur o abandona.
    Tot ca o curiozitate, dupa ce a fost terminata lucrarea a aparut pe site-ul celor de la CNADNR licitatia pentru aceasta lucrare, cam ciudat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *