Îţi dau lacrimile! Tânără din Vorona, declaraţie de dragoste incredibilă pentru părinţii adoptivi

cristina-ciobanasu-ruxandra-ion-si-sotulO tânără din comuna botoșăneană Vorona, care a fost adoptată de o familie din București, devenind ulterior vedetă națională, a transmis un mesaj emoționant pentru familia adoptivă.

Cristina Ciobănaşu se poate declara o tânără norocoasă. Pe lângă faptul că are parte de iubirea familiei sale, aceasta este susţinută enorm şi de cea de-a doua familie, cea adoptivă. Cristina Ciobănaşu are o relaţie perfectă cu Ruxandra Ion şi cu soţul acesteia, aceştia devenind părinţii ei cu acte în regulă în urmă cu mai mult timp.

 

like facebook, stiri, botosaniGestul pe care Ruxandra Ion şi soţul său l-au făcut pentru Cristina Ciobănaşua adus multă iubire şi fericire în sufletul tinerei actriţe. Cei doi o iubesc ca pe propriul copil, iar sentimentele acesteia pentru ei sunt identice. Se înţeleg perfect, se sprijină, se ajută, iar în semn de mulţumire, Cristina Ciobănaşu a ţinut să le facă părinţilor săi adoptivi o declaraţie de dragoste publică, în care să le arate câtă recunoştinţă le poartă.

„Acum 10 ani, acești oameni m-au primit în sânul familiei lor și mi-au oferit tot ce au avut ei mai bun. M-au tratat că pe propriul lor copil, ba chiar de cele mai multe ori mi-au oferit mai multe decât au avut parte frații mei @cosmin_ion și @ducuion, că deh, când aveau ei vârstă mea erau alte vremuri. Dar nici mie, nici lor nu ne-a lipsit iubirea. Iar pentru asta vă mulțumim! Și vă iubim! @ruxandra_ion2001 #ionion”, este mesajul Cristinei Ciobănaşu pentru familia sa adoptivă.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *