Primarul municipiului Botoșani: Vine iarăși o avalanșă de bani europeni în perioada asta, dar nu mai ai cu cine să lucrezi

catalin flutur 1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, își exprimă îngrijorarea că în perioada imediat următoare vor veni bani europeni în municipiu, însă nu vor fi firme care să efectueze lucrările de investiții. Flutur a declarat că a scos la licitație lucrări de investiții, însă nu s-au prezentat firme.

like facebook, stiri, botosaniNu mai vine nimeni la licitație. Noi nu mai avem acum o criză a locurilor de muncă, ci avem o criză a forței de muncă. Nu sunt proiectanți, nu sunt firme care să mai aibă oameni să lucreze. w”, a menționat Flutur.

 

2 thoughts on “Primarul municipiului Botoșani: Vine iarăși o avalanșă de bani europeni în perioada asta, dar nu mai ai cu cine să lucrezi

    1. cum e asta relule?… nu sunt depuse oferte despre ce vorbesti?!.. poate sa depuna oferta si mama mare daca vrea.. daca erau respinse mai intelegeam comentariul tau, dar asa?! nimeni nu depune oferte la licitatiile primariei. Intelegi?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com