Problema migranților români, dezbătută la Botoșani în prezența unui reprezentant al Ministerului pentru Românii de Pretutindeni

andreea pastarnac ministru romani de pretutindeniMinisterul pentru Românii de Pretutindeni organizează etapa a II-a a campaniei naționale intitulate: „Informare acasă! Siguranță în lume”. Scopul campaniei este de a realiza o informare corectă şi cât mai completă a potențialilor migranți români în ceea ce privește drepturile pe care aceștia le au în statele membre ale Uniunii Europene.

Evenimentul va avea loc la Botoșani, în data de 17 septembrie 2018, ora 16:00, în sala de ședințe „Nicolae Iorga” din cadrul Palatului Administrativ al județului Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniLa acest eveniment vor participa: subsecretarul de stat Victor Ionescu din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, comisarul de poliție Orza Elisabeta Liliana – coordonatorul Centrului Regional Suceava al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, reprezentați ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Inspectoratului Teritorial de Muncă precum și conducerea Consiliului Județean Botoșani, a Instituției Prefectului Județului Botoșani și reprezentanți ai UAT-urilor din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *