Flutur alături de angajații din Primăria Botoșani, la curățenie prin parcul mare

flutur LDIRPrimarul Cătălin Flutur a ieșit la curățenia generală însoțit de o adevărată echipă de angajați din instituția pe care o conduce. Dotat cu un sac și mănuși, edilul șef al urbei a pornit la pas pe pietonalul Unirii și parcul Mihai Eminescu strângând deșeurile din cele două zone, cot la cot, cu ceilalți voluntari, atât angajați ai Primăriei, cât și foarte mulți copii. Ieșirea primarului la curățenie, datorită campaniei Let’s Do It, Romania, a fost o ocazie pentru botoșăneni de a-l opri și a sta de vorbă cu el.

flutur LDIRLegat de implicarea sa în această campanie, Flutur a declarat: „Am obligația să mă implic în fiecare an și mi-aș dori să se implice toți botoșănenii la această acțiune. Sper ca acest tip de acțiuni să ne facă să conștientizăm problema mare pe care o avem noi în România, nu numai noi în Botoșani. Este vorba despre mizeria din orașe și în primul rând vorbim de colectarea selectivă care este cea mai importantă pentru noi toți”.

Primarul speră ca numărul de voluntari la nivelul municipiului și al județului să fie cât mai mare anul acesta. De altfel, municipalitatea a lansat un concurs prin care îi invită pe elevii și cadrele didactice din municipiu să participe. Școala cu cei mai mulți voluntari și cea mai mare cantitate de deșeuri strânsă va câștiga premii.

2 thoughts on “Flutur alături de angajații din Primăria Botoșani, la curățenie prin parcul mare

  1. Am văzut o mulțime de asistați sociali, care mai de care în fața, mai mai se citea pe fața lui că ar renunța la ajutorul de la primărie și să se apuce de o muncă mult mai bănoasă, la salubritate, cu program zilnic unde chiar pot beneficia de mult râvnita satisfacție a muncii.

  2. N-ai vazut deloc bine. Sau ceea ce-ai vazut era asa doar de aparenta. mai puturosi,mai betivi si mai curvari ca botosanenii n-ai sa vezi tu niciunde in tara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *