VIDEO Locuitorii unui cartier din Botoșani, terorizați de un priveghi al romilor. Stradă blocată din cauza lor

priveghi, romi, botosani, stiriLocuitorii unui cartier din municipiul Botoșani sunt terorizați de un priveghi al romilor. Pentru a cincea noapte consecutiv, membrii etniei au ascultat muzică la maxim, deranjând vecinii de pe o rază mare.

Priveghiul de pe strada Dimitrie Negreanu a revoltat comunitatea de români din zonă, care acuză lipsa de eficiență a autorităților.

like facebook, stiri, botosani„Politia si jandarmeria doar vin ,se uita si pleaca mai departe. A fost concert până dimineață. Au ocupat zeci de locuri de parcare. Nimeni nu face nimic”, a scris o cititoare BotosaniNews.

Pe lângă faptul că în fiecare noapte strada respectivă a fost blocată, nici sâmbătă dimineață nu se putea circula.

5 thoughts on “VIDEO Locuitorii unui cartier din Botoșani, terorizați de un priveghi al romilor. Stradă blocată din cauza lor

  1. Ia sa fi fost un protest impotriva hotilor din politica de orice culoare…erau 100 de jandarmi prezenti. Asa acestia fiind votanti…sunt lasati in pace sa isi faca damblaua.

  2. Unde-s vajnicii jandarmi aparatori ai legii ? In copii si batrani au intrat in forta cu bastoane si gaze lacrimogene. Aici de ce nu fac ordine ?

  3. Pai, ce ati fi vrut sa le faca tiganilor? Jandarmii nu bat decat oameni cinstiti, femei, batrani si copii. In plus, au predilectie pentru cei cu studii superioare, din invidie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *