Costel Șoptică: Am văzut listele din județul Botoșani și mai mult de jumătate din unitățile administrativ teritoriale au rectificări negative

ada macovei costel sopticaPreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, susține că mai bine de jumătate din unitățile administrative din județul Botoșani nu vor primi bani la rectificarea bugetară care a avut loc luna aceasta. Șoptică a solicitat public președintelui Consiliului Județean, Costică Macaleți, să invite toți primarii la negocieri pe buget și să nu împartă banii după bunului lui plac.

like facebook, stiri, botosaniAm văzut listele din județul Botoșani și mai mult de jumătate din unitățile administrativ teritoriale au rectificări negative, pe minus. Nu dau exemple, pentru că ele vor deveni publice, dar pot să spun că la nivelul Consiliului Județean, așa cum ne-am obișnuit , activitate nu există deloc, domnul președinte al CJ, Costică Macaleți nu a invitat primarii să aibă o dezatere despre cum trebuie să arate rectificarea bugetară. Atrag atenția foarte serios că sunt primării care nu au bani nici pentru funcționare, dar nici ceilalți, chiar dacă au bani pentru funcționare, nu trebuie uitați pentru că au investiții în curs. Având investiții în curs, aceștia nu pot pune partea lor, că e 5-10%, riscând astfel să se blocheze multe proiecte în derulare. Primarii PNL au investiții pe fonduri europene și în mod automat trebuie să pună și sume deoparte. Solicit președintelui CJ ca măcar în ceasul al 12 lea să invite la consultări toți primarii. Nu să-i invite să semneze prezența și apoi să împartă banii după bunului lui plac”, a spus Costel Șoptică.

One thought on “Costel Șoptică: Am văzut listele din județul Botoșani și mai mult de jumătate din unitățile administrativ teritoriale au rectificări negative

  1. Soptica….adevarat c-ai inviat! Simti ca tovarasii tai din pzd sunt pe faras si te bagi in seama?! Ce frumos era in USL…ce vremuri… da-ti demisia, pzd-ist mascat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *