Un bărbat din Botoșani, în cel mai nou reality show la Antena 1. Luptă contra altor șase concurenți pentru supraviețuire

mirel magop, stiri, botosaniUn bărbat din județul Botoșani participă la cel mai nou reality show de la Antena 1. Acesta luptă contra altor șase concurenți pentru supraviețuire, la „Ultimul trib”, o emisiune care a debutat, joi seară, la tv.

Show-ul, care are loc în Madagasca, combină abilitățile fizice și psihice ale concurenților, cu instinctul de supraviețuire și jocurile de strategie!

La casting s-au înscris aproape 2.000 de români, de la cei care abia au împlinit vârsta majoratului, până la sexagenari, indiferent de profesie sau zonă geografică. Botoșăneanul a reușit să treacă de selecție și a intrat în concurs.

like facebook, stiri, botosaniLa 49 de ani, Mirel Magop se recomandă ca fiind globetrotter și tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce și-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos și a pus-o în practică atât în țară, cât și în străinătate.

ultimul trib, stiri, botosani, antena 1Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârțan până la Roma. Iar dacă pe unii îi recomandă mai ales forma fizică pentru ”Ultimul Trib”, Mirel Magop spune că ar fi greu să îl sperie ceva în Madagascar după ce în ultimii zece ani s-a plimbat prin toată lumea, a dormit în case părăsite și pe sub poduri și a reușit să vadă America de Sud cu doar 130 de dolari în buzunar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *