Gest șocant! Un bărbat a încercat să se sinuncidă la locul de muncă, aruncându-se într-un cazan fierbinte cu borhot

barbat ars targa upu ambulanta botosaniUn bărbat de 60 de ani a încercat să se sinucidă joi, la primele ore ale dimineții, chiar la locul de muncă. Vasile I., de 60 ani, lucra ca lăcătuş mecanic la o firmă de distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice.

Acesta a intrat în incinta unităţii, unde nici nu avea ce să caute, s-a deplasat la staţia de epurare şi s-a urcat deasupra bazinului de ape uzate, pe pasarelă, de unde s-a aruncat în substanţa vâscoasă, cu o temperatură de aproximativ 80º Celsius.

like facebook, stiri, botosaniAccidentatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

Acesta a suferit arsuri pe 95 la suta din suprafața, fiind în stare foarte gravă. Bărbatul se află internat pe Reanimare, iar pronosticul medicilor este rezervat. El ar fi recurs la acest ges în urma unor certuri în familie. Cazul se află în atenția Poliției, dar și a Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoșani.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *