Jandarmii au intervenit pentru a treia oară la priveghiul cu muzică și grătare: 13.000 lei este valoarea totală a amenzilor date la priveghi

priveghi, stiri, botosani, jandarmiRomii care au organizat un priveghi cu muzică și grătare nu s-au potolit. Jandarmii au interveni pentru a treia seară consecutiv și i-au amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Jandarmii au aplicat sancțiuni în valoare de 5500 de lei persoanele care au dat muzica tare la priveghiul din strada Dimitrie Negreanu.

Valoarea amenzilor date de oamenii legii în cele trei zile este colosală: 13.000 lei.

Luni seară jandarmii l-au sancţionat cu 500 de lei pe un tânăr care dăduse muzica tare la priveghiul de pe strada Dimitrie Negreanu din municipiul Botoşani,  iar situaţia s-a repetat în cea de-a doua zi a săptămânii în curs.

like facebook, stiri, botosaniSancţiunea aplicată în seara precedentă de oamenii legii se pare că nu a avut niciun efect, de această dată doi bărbaţi fiind amendaţi cu câte 3500 de lei fiecare, pentru tulburarea liniştii publice şi nerespectarea prevederilor Legii picnicului.

A treia oară, sancțiunile au fost de 5.500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *