Primăria care modernizează iluminatul public de pe 92 de kilometri de străzi. Plătește unei firme 2,5 milioane de lei pentru lucrare

iluminat public, stiri, botosaniO primărie urbană din Botoșani modernizează iluminatul public de pe 92 de kilometri de străzi, pentru care va plăti unei firme 2,5 milioane de lei.

Primăria municipiului Dorohoi a semnat un contract cu o firmă din Cluj pentru modernizarea iluminatului public de pe drumurile naționale, drumuri județene, bulevarde, străzi și alei cu o lungime totale de 92,12 km. Pe aceste drumuri sunt montate un numar de 2602 de stâlpi si sunt montate un numar de 2535 de corpuri de iluminat, din care 2280 bucati pentru iluminat stradal.

Din cele 2280 de corpuri pentru iluminatul stradal, doar 613 corpuri de iluminat sunt echipate cu leduri, restul de 1667 de corpuri de iluminat fiind echipate cu lampi cu vapori de sodiu/mercur sau CFL.

Se vor inlocui corpurile de iluminat stradale existente si a elementelor conexe (console, coliere de prindere, cablul de alimentare pana la coloana de alimentare, cleme de legatura).

like facebook, stiri, botosaniPe fiecare strada se vor inlocui aparatele de iluminat vechi existente, cu corpuri de iluminat cu LED-uri, fiecare corp de iluminat fiind echipat cu modul de telegestiune punct luminos. Fiecare punct de aprindere din cele 42 existente va fi echipat cu sistem de telegestiune pentru puncte de aprindere. De esemenea, se va instala la o locatie specificata de beneficiar un server de monitorizare si comanda a sistemului de telegestiune.

Lucrarea va fi executată de societatea comercială Neon Lighting SRL Cluj, în schimbul sumei de 2,47 milioane de lei.


One thought on “Primăria care modernizează iluminatul public de pe 92 de kilometri de străzi. Plătește unei firme 2,5 milioane de lei pentru lucrare

  1. Parandaratul e exagerat de mare!!
    Mai opritiva cu jefuit banul public! rusine sa va fie 25 de miliarde peste 540.000 euro???
    lucrare de 5-60.000 euro de 10 ori mai scump….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*