FOTO Amendă uriașă pentru un priveghi cu muzică dată la maxim

priveghi, stiri, botosani, jandarmiDupă ce luni seară jandarmii l-au sancţionat cu 500 de lei pe un tânăr care dăduse muzica tare la un priveghi pe strada Dimitrie Negreanu din municipiul Botoşani, situaţia s-a repetat în cea de-a doua zi a săptămânii în curs.

Nu a mai fost nevoie să sune nimeni la 112, muzica auzindu-se după ora 22.00 la câteva cartiere distanţă. Grătarele au fost şi ele aprinse pentru pomană, deşi locul nu este amenajat pentru aşa ceva, fumul învăluind în voie clădirile din vecinătate.

like facebook, stiri, botosaniSancţiunea aplicată în seara precedentă de oamenii legii se pare că nu a avut niciun efect, de această dată doi bărbaţi fiind amendaţi cu câte 3500 de lei fiecare, pentru tulburarea liniştii publice şi nerespectarea prevederilor Legii picnicului.

Amenzile au fost aplicate de jandarmi doar după ce contravenienţii au fost avertizaţi în prealabil cu privire la deranjul făcut, indiferenţa faţă de consecinţele legale ale faptelor proprii ducând în cele din urmă la luarea măsurilor impuse de lege.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *